1900646.jpg

Lillin veteraani-ikä alkaa jo ihan virallisesti kolkutella ovella. Ensi sunnuntaina eli 14.9. tulee täyteen 8 vuotta!

Synttäreitä juhlistettiin kuitenkin jo viime viikolla kun päätimme fiksusti saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja pitää sekä Lillille, että Timille bileet samalla kertaa ;) Timihän on vielä ihan nuori ja vetreä kun vuosia tuli täyteen vasta kolme. Vierailevana tähtenä meillä oli myös Kukka-bouvier.

Päivän ohjelmaan kuului leikkiä, painia ja lahjojen jakoa. :) Herrasmiehenä Timi oli myös valikoinut Lillille tuotavaksi kauniin kimpullisen kukkia, mutta synttärisankari taisi arvostaa hiukka enemmän paketista saamiaan kalaherkkuja. :D Molemmat synttärisankarit saivat lisäksi pienet kakunpalat (lihahyytelö, nakki, kalaherkku), mutta Kukka sai tyytyä kuivanappulaan. Alempana hieman kuvasatoa:

1900643.jpg
Synttärisankari intoutuivat rallaamaan pitkin pihamaata

1900651.jpg
Kakkua :)

1900649.jpg
Pakollinen edustuskuva; Lilli, Kukka & Timi

Itse olen viimeisen viikon totutellut navetan arkeen. Eli työssäoppimisjakso alkoi ja olen hommissa hienossa navetassa Lammilla. :) Kuusi viikkoa on nyt tarkoitus olla siellä ja sitten alkaakin syysloma. Hienosti on ensimmäinen viikko mennyt ja aikaa on tullut vietettyä myös isäntäperheen hevosten parissa. Ensiviikolla matkaan lähtee myös ystäväni kamera, joten saatan tännekkin muutaman kuvan heittää. Ja suunnitelmissa on myös raahata Birdie vähän maalaismaisemia tutkimaan :) Saapä nähdä miten 'kaupunkikoira' pärjää lehmien ja viljapeltojen keskellä.

Ainiin ja ensimmäiseen näyttelyyn pääsen Kukan viemään marraskuussa.. mitähän siitäkin tulee.